Головна » 2018 » Квітень » 18 » Нагадування про вебінари весняної сесії Інтерактивної школи творчого вчителя.
22:58
Нагадування про вебінари весняної сесії Інтерактивної школи творчого вчителя.

Переглядів: 439 | Додав: sayt-nvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
19 квітня 2018 р.
15.00 - 16.00Я досліджую світ. 1 клас.

#ХОЧУВЧИТИСЬ: Інтегрований курс "Я досліджую світ"Большакова Інна Олексіївна, методист НВК "Новопечерська школа", сертифікований тренер Міжнародного проекту "Читання і письмо для розвитку критичного мислення", тренер курсу "Розвиток критичного мислення" громадської спілки "Освіторія", співавтор програми та тренер літньої школи для вчителів "Start up #ВЧИТЕЛІВАЖЛИВІ". Тренер НУШ.
Автор методичних посібників для вчителів з розвитку критичного мислення та інтегрованого навчання, наукових публікацій з історії та теорії педагогіки. Співавтор підручників та посібників з інформатики, логіки та розвитку мовлення для молодших школярів. Співавтор експериментальних посібників для 1 класів НУШ.
Пристінська Марина Сергіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, керівник початкової школи Новопечерської школи, співавтор програми та тренер літньої школи для вчителів "Start up #ВЧИТЕЛІВАЖЛИВІ". Тренер НУШ. Вчитель-методист з професійним стажем — 23 роки. Вчитель-експерт Microsoft, автор педагогічних публікацій, співавтор навчальних та дидактичних посібників. Співавтор експериментальних посібників для 1 класів НУШ
avatar